Tandblekning Eyelash Design JM svenskaenglish

Information om tandblekning med Brilliantsmile!

Boka direkt till vår salong i Södertälje!

På vår salong i Södertälje finner ni alltifrån ögonfransförlängning och tandblekning till vaxning, spraytanning och mycket annat!
Klicka på Boka Direkt här nedan för att komma till vår bokningssida!

boka direkt

Boka direkt till vår salong i Stockholm!

På vår salong i Stockholm har ni möjlighet att få våra två mest populära behandlingar, ögonfransförlängning samt tandblekning!
Klicka på Boka Direkt här nedan för att komma till vår bokningssida!

boka direkt

Tandblekning med världskända Brilliantsmile!

- Kvalitetstandblekning med toppresultat! -

Vi är specialutbildade och certifierade samt har tillstånd att bleka dina tänder! Vi samarbetar även med en legitimerad tandläkare för rådgivning kring varje patient om så behövs!

Bleka tänderna med BrilliantSmile.
Långt ifrån alla har vita tänder naturligt. För en del av oss har vitheten minskat på naturlig väg med åren. Andra har faktiskt mindre vita tänder från börja. Yttrligare en del har fått missfärgade tänder p.g.a. yttre orsaker som medicinering och kosthållning. Kaffe och rökning är här vanliga saker.

BrilliantSmile är den ledande metoden för effektiv och säker tandblekning. BrilliantSmile ger vitare tänder på bara en behandling som är långt automatiserad för att säkerställa resultatet. Effekten är mycket tydlig.

Behandling.
Behandlingen som tar ca 1 1/2 timme påbörjas med en putsning av tänderna, sen läggs en skyddsgel på tandköttet. Där efter så appliceras väteperoxid gel på tänderna som aktiveras av ett plasmaljus. Under behandlingen så byts gelen ut tre gånger. Det aktiverande plasmaljusets våglängd ligger mellan 400-490Nm och är helt fritt från skadligt UV-ljus.

Behandlingen är helt säker och utan biverkningar. Vitnyansen faställs före och efter behandlingen med hjälp av Vitapan Vita Classics tandkarta som är ordnade efter vitnyans. Ni får även med en liten munvatten samt tandkräm från BrilliantSmile!

Är tandblekning säkert?
BrilliantSmile-metodens klinikblekning utförd av certifierade personal är en helt säker behandlingsmetod. Tandläkare måste naturligtvis undersöka tändena grundligt och behandla skadade tänder innan tandblekningsbehandlingen kan påbörjas. Patienten skall ha varit hos tandläkare inom den senaste tre-månadersperioden före tandblekningen.

Hur vitare tänder får jag?
En blekningsbehandling med BrilliantSmile gör att tänderna blir i genomsnitt sju nyanser vitare. Resultatet är indiviuellt och beror på typen och graden av missfärgning. För att få en rättvis bedömning boka dig för gratis konsultation.

Vad behöver jag tänka på efter behandlingen?
Det bästa är att efter behandlingen så kan du äta och dricka som vanligt! Med andra blekningar kan du behöva vänta upp till 72timmar men inte med BrilliantSmile! För att få andvända BrillantSmile utrustning och medicinskt CE märkta preparat så måste man specialutbildas och certifierats.

OBSERVERA FÖLJANDE:
Vid avbokning av tid skall detta ske senast 24 timmar innan behandlingstillfället.
Om ni ej avbokat tiden inom 24 timmar debiteras ni fullt pris.